Anasayfa HaberlerFilm Haberleri 2021 Yılında Google’da En Çok Aratılan Filmler

2021 Yılında Google’da En Çok Aratılan Filmler

Yazar: Mediha Karasungur

2021 Yılında Google’da En Çok Aratılan Filmler

1- Eternals

The Deviant’lara karşı mücadele etmek için yeniden bir araya gelen ölümsüz kahramanları yani Eternalları anlatan bu film, vizyona girdiğinden bu yana çok karmaşık eleştirilerin ortasında kaldı. Oscar ödüllü Chloé Zhao tarafından yönetilen ve MCU’daki birçok filmden çeşitli yönleriyle ayrışan Eternals, kadrosunda barındırdığı oyuncuların çeşitliliğiyle dikkat çeken bir yapım oldu. Filmin incelemesine göz atmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

2- Black Widow

Cate Shortland’ın yönetmen koltuğunda oturduğu bu filmde, Natasha Romanoff’un (Scarlett Johansson) Civil War sonrasında ortadan kaybolmasını ve yarım bıraktığı bir işi tamamlamak üzere harekete geçmesini anlatıyor. Bu filmde, Natasha’nın çocukluk dönemine ve ailesine dair birçok sahne yer alıyor ve MCU dünyasına yeni karakterler ekleniyor. Black Widow incelemesine göz atmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

3- Dune

Blade Runner 2049, Arrival ve Polytechnique gibi filmlerle bilinen Denis Villeneuve, Dune filminin yönetmen koltuğunda yerini alıyor. Frank Herbert’ın aynı isimli romanının uyarlaması olan Dune, uzak bir gelecekte geçiyor ve ailesi çöl gezegeni Arrakis’in kontrolüne sahip olan Paul Atreides’in (Timothée Chalamet) hikâyesini anlatıyor. Dune incelemesini okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

4- Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Destin Daniel Cretton’ın yönettiği ve MCU’nun yoğun aksiyon ve dövüş sahnesi vadettiği bu filmde, babası tarafından suikastçi olmak için yetiştirilen ama farklı bir yolu seçen ve babasının adımlarını izlemeyi reddeden Shang-Chi’nin hikayesi anlatılıyor. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.

5- Red Notice

Netflix yapımı olan ve Rawson Marshall Thurber tarafından yönetilen Red Notice, bir sanat hırsızı olan Booth (Ryan Reynolds) ve FBI ajanı Hartley’nin (Dwayne Johnson) Piskopos’u (Gal Gadot) yakalayabilmek için birlikte çalışmalarını konu alıyor. Red Notice incelemesine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

6- Mortal Kombat

Simon McQuid’in ilk yönetmenlik deneyimi olan Mortal Kombat, para için dövüşen Cole’un (Lewis Tan) hikâyesine odaklanıyor. Geçimini kafes dövüşleriyle sağlayan Cole’un kendisine kalan mirastan haberi yoktur. Outworld’den gelen İmparator Shang Tsung’un (Chin Han) Cole’un peşine en iyi savaşçısını, Sub-Zero’yu (Joe Taslim) takmasıyla birlikte olaylar gelişir.

7- Cruella

Lars and the Real Girl filmiyle öne çıkan Craig Gillespie bu filmin yönetmenliğini üstlenen kişi. Cruella (Emma Stone) tasarımlarıyla adını duyurmaya çabalayan yetenekli bir tasarımcı ve dolandırıcı olan Estella’nın hikâyesini anlatıyor. Estella’nın hayatı, iki hırsızla arkadaş olmasıyla büyük bir değişim geçirir. Cruella incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.

8- Halloween Kills

David Gordon Green’in yönettiği bu yapım, Halloween serisinin ikinci filmi. 2018 yılında çekilen ilk filmdeki olaylardan devam eden Halloween Kills, hayatta kalmayı başaran Michael’ın yeniden kan dökmesine ve Laurie’nin (Jamie Lee Curtis) tekrardan büyük bir mücadeleye hazırlanmasına odaklanıyor.

9- Godzilla vs Kong

Adam Wingard’ın yönettiği Godzilla vs Kong, canavarların dünyada serbestçe dolaştığı bir zamanda geçiyor. Doğanın en güçlüleri Godzilla ve Kong, görülmemiş bir savaşta çarpışarak insanlığı büyük bir tehlikenin ortasına sürüklüyor. Film Godzilla serisinin 36. King Kong serisinin ise 12. filmi olma özelliğini taşıyor.

10- Army of the Dead

Army of the Dead, Las Vegas’ta bir zombi salgını esnasında yaşanan olayları anlatıyor. Bir adam salgını fırsat bilerek bir grup paralı askeri bir araya getirip Las Vegas’ta bir kumarhaneyi soymaya karar verir. Bir araya gelen ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek şimdiye kadarki en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır. Justice League, Aquaman, Wonder Woman gibi filmlerle DC’de önemli bir yere sahip olan Zack Snyder, Netflix yapımı Army of the Dead’in yönetmen koltuğunda oturuyor. Army of the Dead incelemesini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

2021 Yılında Google’da En Çok Aratılan Filmler

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorum Yap

Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Bu internet sitesini kullanarak bu çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz. Kabul Et Daha Fazlası...